Docent Emeritus Knut K. Gundersen

knut

Knut er docent emeritus på ”Vid vitenskapelige høgskole”, Sandnes i Norge, hvor der i en årrække er blevet uddannet AART trænere og Masters in ART. Knut underviser og uddanner AART trænere i en række europæiske lande og er kendt overalt, som en utrolig god formidler og underviser. Knut sikrer, at kvaliteten i certificeringen af AART træningen overholder konceptet for uddannelsen, så det står mål med forskningen bag.
I tillæg har han i en årrække vejledt og undervist personale, som arbejder med personer med psykisk udviklingshæmning og autister, særligt i forhold til affvigende adfærd.

Knut har skrevet adskillige bøger og videnskabelige artikler om social kompetence, miljø terapi og netværksarbejde. Knut er bl.a. hovedforfatter af bøgerne ”AART – en metode for utvikling av social kompetence”, ”Social Perception Training”, ”Nettverk og Sosial Kompetanse” og ”Feilkilder i Kommunikasjonsprosessen”. De to sidstnævnte bøger omhandler arbejdet med personer med autisme. Knut er desuden President for PREPSEC International. Knut har boet et halvt år i Danmark og er meget nem at forstå for danskere, også fordi han i sine præsentationer forklarer faglige begreber på en meget enkel måde.